Webbanmälan

Internationellt nätverk för ungdomar

Sverige ligger väl framme när det handlar om att ha representanter i styrelser och kommittéer i de europeiska och internationella idrottsförbunden. För att även i framtiden kunna bibehålla den representationen och tom öka den så är det viktigt att vi tidigt erbjuder möjligheter att få lära sig mer om det internationella arbetet inom idrotten och på det sättet bidra till ännu större intresse för det internationella arbetet inom idrotten. Så nu bjuder vi in till uppstart av ett internationellt nätverk för ungdomar!

Målgrupp:
För dig som är mellan 20-25 år och intresserad av internationellt arbete inom idrotten.

Syfte
Syftet med nätverket är att inspirera, vara en kompetensbank, lära av varandra och fungera som ett bollplank i olika frågor. För att ett nätverk ska fungera optimalt så måste de som deltar vara beredda att både ge och ta och det är också den ambitionen vi har med det här nätverket.

I samband med uppstarten den 19 april kommer vi tillsammans arbeta fram hur vi vill att nätverket ska fungera. Vi kommer diskutera runt behovet av fysiska träffar, sociala mötesplatser och mentorer.
Det finns fantastiska möjligheter, stöd i olika former och även en del resurser att skapa något riktigt bra för er som vill vara aktiva i nätverket.  

Välkommen till en träff fylld av ny kunskap, energi och spännande möten!

Vi avslutar eftermiddagen med lite mingel och mat ca kl. 19.00.

OBS!
Ditt SF ska stödja/stå bakom ditt deltagande.

Välkommen med din anmälan senast 3 april!

Information

    • 2018-04-19 16:00 - 19:00
  • Idrottens Hus, Skansbrogatan 7, Skanstull, Stockholm

Information

    • 2018-04-19 16:00 - 19:00
  • Idrottens Hus, Skansbrogatan 7, Skanstull, Stockholm

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi utbildar och utvecklar idrottsrörelsen. Och vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.