Friidrott 7-10 år Uddevalla

En Starter är viktig på friidrottstävlingar. Vill du bli en av dem? UC Väst ihop med starterklubben Göteborg inbjuder till Starterutbildning för er som skulle vilja vara starters på tävlingar i friidrott! Varje klubb bör ha utbildad starter som kan hjälpa till på de egna och eventuellt andras tävlingar. Som starter har man ansvar för att startmomentet sker på ett korrekt och rättvist sätt, man finns där för dom aktiva och sköter även kontakter med eltidtagning och speaker. På tävlingar jobbar vi inom Göteborgsdistriktet alltid 2-3 starters per pass och roterar på dom olika positionerna, huvudstarter och assisterande starter.

Faktaruta

• 2018-04-12
    • 2018-04-14 00:00 - 2018-05-06 00:00
  • Friidrottens Hus Göteborg
  • 200kr/deltagare för klubbar som ingår i UC Väst. Övriga klubbar 400kr/deltagare. Efter avlutad kurs fakturerar UC Väst deltagaravgiften. Fika ingår.
  • 6 av 25