Att driva en välmående förening och anläggning

Välkommen på föreningsträff/skatekonferens i Gävle 19-20 oktober i samband med finalen i Betongcupen!

Föreningsträffen kommer att fokusera på att driva en välmående förening och inomhusanläggning. Utbyten med andra föreningar och workshops kommer att ske på fredag och lördag.

Föreningsträffen krockar inte med Betongcupens tävling på lördag + det kommer att finnas gott om tid för er att hoppa i foampit ;)

Missa heller inte hemlig gäst med inspirerande föreläsning!

Sista anmälningsdatum 15 oktober.

Schema:

Fredag

13:00              Förbundet kommer att finnas på plats för "drop in" för er föreningar som har funderingar eller idéer om verksamhet för utveckling av skateboard.

16.00 - 21.00     Konferens Skateboardförbundet.

16.00 - 17.30 information från förbundet + kolla in förbundets kommande webbutbildning med fokus på att driva förening, värdegrund och ledarskap.

17.30 – 18.00  Pizza/något matigt

18.00 - 18.50  Inspirerande föreläsning med Skateistan + SkateNation.

Bensträckare
19.00 -  21.00  Att driva en välmående inomhusanläggning

09.00-11.00: Föreningsutveckling + Idrottslyftet 2018

Vem:
Målgruppen för träffen är förtroendevalda i våra anslutna föreningar, vi ser gärna att ni är minst 2 st från er förening, detta för att ni enklare kan dela med er av helgen och förmedla information och nya idéer vidare till resten av styrelse/verksamhetsledare.

Boende: Vi erbjuder boende för deltagare på konferensen till rejält subventionerat pris, 100kr/natt.
 Bokas i samband med denna anmälan.

Resa: Resor bekostar ni själva.

Mat: Föranmälda deltagare: Det bjuds på mat + fika på fredag samt frukost/fika på lördag.

Frågor? Kontakta oss på förbundet:

Välkomna till Gävle och The Dome!

/Niklas, Katta, Henrik

• 2018-10-19 00:00 - 2018-10-20 00:00
  • Niklas Boström, Katta Sterner, Henrik Cederlund
  • Går att boka, Boende på The Dome - "hostel" upplägg med sovsal - våningssängar - tag med egna lakan - ta med eget hänglås - 100kr natten
  • Mat, Fika
  • Föreningsträffen är gratis för anslutna föreningar, för er som behöver boende går det att boka här till ett mycket subventionerat pris.