Ledbyggarutbildning, nivå 1 Åre

Vill du lära dig mer om ledbygge? Öka din kunskap om rörelseglädje, hur du bygger för att undvika skador och hur du som ledbyggare gör klättringen rolig! Eller se det som en personlig utveckling – din egen klättring kommer oxå att påverkas ;)

Ledbyggarutbildningen, nivå 1 riktar sig till dig som har klättrat minst ett år och är intresserad av att lära dig bygga klätterleder.

Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska moment:
- Inspiration
- Rörelseglädje
- Undvika skador
- Säkerhet
- Ledbyggaren gör klättringen rolig

Mer information kommer efter sista anmälningsdatum. Välkommen!

När? Lördag 8 december - Söndag 9 december 2018

Var? Bygården i Undersåker, Byvägen 1, 830 10 Undersåker

Boulderväggen

Förkunskapskrav: Klättrat  minst 1 år.

Välkommen med din anmälan på idrottonline senast 23 november.

I samband med din anmälan vill vi att du betalar in deltagaravgiften 2500:- till bg 5822-0328, Svenska Klätterförbundet, alternativ mailar oss en fakturaadress. Är du inte medlem i en förbundsansluten klätterklubb är deltagaravgiften 3200:-.

Frågor? Kontakta Jessica Leander på 08-699 65 23,
mail: jessica.leander@klatterforbundet.se

• 2018-12-08 00:00 - 2018-12-09 00:00
  • Michael Skagvik
  • Deltagaravgiften inkluderar lunch och fika båda dagarna, men inte resa, övrig kost och logi. Deltagaravgiften återbetalas inte efter sista anmälningsdatum passerat. Vid avbokning innan sista anmälningsdatum tas en administrativ kostnad på 500kr. Det går att söka Idrottslyftsbidrag för deltagaravgiften efter genomförd utbildning. Furutsatt att klubben ansökt och godkänts för statligt LOK-stöd. Ansökan gör ni via föreningens IdrottOnlinesida.
  • Klättrat minst 1 år

• 2018-12-08 00:00 - 2018-12-09 00:00