Tävlingsfunktionär - Lysekils SS

(Tänk på att du måste gå igenom hela anmälningsproceduren genom att klicka på knappen "nästa" när du lagt in de personer som ska anmälas. Observera att din anmälan är registrerad när du fått upp bild där det står att anmälan är mottagen och att det är skickat en bekräftelse med e-post.)

Välkomna till Lysekils SS Tävlingsfunktionärsutbildning!

Detta är första steget i Svenska Simförbundet funktionärstrappa.

Utbildningen genomförs på följande plats:
7 april, kl. 10.00-16.00 - Gullmarsborg, Lysekil.

Efter den teoretiska utbildningen den 7 april har ni 6 månader (t.o.m. 7 okt) på er att genomföra 2 praktikpass för att bli godkända tävlingsfunktionärer.

Praktiklappen sänds in till:
Västsvenska Simförbundet
Valhallagatan 3

• 2019-04-07
    • 2019-04-07 10:00 - 16:00
  • Gullmarsborg, Lysekil
  • Peter Svanberg
  • Ingår ej
  • Fika och lunch ingår. Var god att kontakta Veronica Almqvist, veronica.almqvist@outlook.com , gällande specialkost!
  • Lysekils SS står för alla kostnader gällande sina egna medlemmar. Deltagare från andra föreningar faktureras självkostnad. Fika ingår. Var god att kontakta Veronica Almqvist, veronica.almqvist@outlook.com , gällande specialkost!
  • Vid sen avbokning kontakta Veronica Almqvist, veronica.almqvist@outlook.com , omgående!
  • Glada simidrottsintresserade :)
  • 6 av 15

• 2019-04-07
    • 2019-04-07 10:00 - 16:00