Tävlingsfunktionär - Göteborg Sim, Mölndals ASS & SK S02

(Tänk på att du måste gå igenom hela anmälningsproceduren genom att klicka på knappen "nästa" när du lagt in de personer som ska anmälas. Observera att din anmälan är registrerad när du fått upp bild där det står att anmälan är mottagen och att det är skickat en bekräftelse med e-post.)

Välkomna till Göteborg Sim, Mölndals ASS & SK S02 Tävlingsfunktionärsutbildning!

Detta är första steget i Svenska Simförbundet funktionärstrappa.

Utbildningen genomförs på följande plats i samarbete av berörda föreningar:
23 februari, kl. 8.30-15.00 - MASS klubbstuga, vid Åbybadet, Mölndal

OBS! Kontakta Jeanette Munro, jeanette.munro@ericsson.com , gällande specialkost då det serveras fika och en lättare lunch.

Efter den teoretiska utbildningen den 4 mars har ni 6 månader (t.o.m. 23/8) på er att genomföra 2 praktikpass för att bli godkända tävlingsfunktionärer.

Praktiklappen sänds in till:
Västsvenska Simförbundet
Valhallagatan 3

• 2019-02-23
    • 2019-02-23 08:30 - 15:00
  • MASS klubbstuga, vid Åbybadet, Mölndal
  • Tore Reinhold
  • Ingår ej
  • Fika ingår. Var god att kontakta Jeanette Munro - MASS, jeanette.munro@ericsson.com
  • Göteborg Sim, Mölndals ASS & SK S02 står för alla kostnader gällande sina egna medlemmar. Deltagare från andra föreningar faktureras självkostnad. Fika ingår. Var god att kontakta Jeanette Munro - MASS, jeanette.munro@ericsson.com , gällande specialkost!
  • Vid sen avbokning kontakta kursledaren Tore Reinhold, tore.reinhold@gmail.com , omgående!
  • Glada simidrottsintresserade :)
  • 11 av 25

• 2019-02-23
    • 2019-02-23 08:30 - 15:00