Webbanmälan

Hållbar Talangutveckling

Föreläsning Hållbar Talangutveckling Föreläsare Johan Fallby

ABF- huset, Sveavägen 41, 111 83 Stockholm, t-bana Rådmansgatan, uppgång Tegnérgatan.
Tid: mingel från 17:30-18:00 det bjuds på lättare förtäring.
Föreläsning: kl:18:00-20:00

Kostnadsfritt men en ”no-show” avgift på 200kr om man inte dyker upp.
Målgrupp: Föreläsningen riktar sig till föräldrar, tränare, ledare, spelare

bekräftelsemailet:

Vi allergier eller specialkost vänligen maila till utveckling@stockholmhandboll.se och meddela.

JOHAN FALLBY är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi och är tidigare landslagsspelare i bordtennis och har tidigare bland annat jobbat i fotbollföreningarna F.C. Köpenhamn samt Djurgårdens IF under de senare åren. 
Tidigare ansvarig för idrottspsykologin på Svenska Fotbollförbundet med landslagen, spelar- och tränarutbildning. Johan har gedigna akademiska meriter och även en grundutbildning i KBT. 
Dessutom har han skrivit flera böcker inom idrottspsykologi och ledarskap. Senast "Gör det bättre själv om du kan!” - om föräldraskap i idrotten. 

På ett praktiskt sätt lyfter Johan en del klassiska frågor som vad är en talang, när blir elit elit och hur många timmar är det egentligen som behövs för att nå elitidrotten? Hur påverkar tidig selektion möjligheterna till framgång på kort och lång sikt och när är det egentligen dags att specialisera sig för att öka sannolikheten till framgång? Eller behöver man specialisera sig? Vad kan en tränare göra för att hjälpa unga hoppfulla till toppen i sin idrott?   

Kvällen innehåller frågor som du säkert kommer känna igen dig i, men kanske en del nya vinklar på hur hållbar talangutveckling kan se ut och vad det betyder för dig som tränare, förälder, beslutsfattare eller med annan funktion i idrottsrörelsen. 

Information

      • 2019-02-19 17:30 - 20:00
    • ABF hustet
    • 89 av 89

Information

      • 2019-02-19 17:30 - 20:00
    • ABF hustet
  • 89 av 89

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.