Simlinjeassistent Blå "sista chansen" - Göteborg

Simlinjeassistent blå

(Tänk på att du måste gå igenom hela anmälningsproceduren genom att klicka på knappen "nästa" när du lagt in de personer som ska anmälas. Observera att din anmälan är registrerad när du fått upp bild där det står att anmälan är mottagen och att det är skickat en bekräftelse med e-post)

Simlinjeassistent (SA) Blå "sista chansen" är en av fyra delar i simningens grundutbildning för tränare. Vi ber er att observera att under hösten 2019 kommer en ny struktur för SSF utbildningen.

Krav för utbildningshelgen: HLR (max ett år gammalt) samt Plattformen (PF)/Grundutbildning för Tränare som arrangeras av SISU-distrikten.

Utbildningsintyg erhålls när samtliga delar godkänts: HLR,
Plattformen/Grundutbildning för Tränare, SA Gul och SA Blå.

Deltagaren ska efter utbildningen kunna verka som assisterande aktivitetsledare i all simverksamhet oavsett nivå eller inriktning.

Obligatoriskt utbildningsmaterial: Simlärarboken, Simlinjen - Svenska Simförbundets utvecklingsmodell. Ange i anmälan om du deltagit i SA Gul och därigenom redan har materialet. Medtag i så fall detta till kursen.

PDF inbjudan - Se ner till höger
Sista anmälningsdag:
21 maj 2019

Datum: 8-9/6 2019
Tid: 09.00-17.00, bägge dagarna.
Plats: Scandic Opalen samt Valhallabadet, Göteborg

Med Vänlig Hälsning
VSSF

• 2019-05-21
    • 2019-06-08 09:00 - 17:00
    • 2019-06-09 09:00 - 17:00
  • Scandic Opalen samt Valhallabadet, Göteborg
  • Nina Jonsson
  • Boende ingår ej i deltagaravgiften. Ev. boende bokas av deltagarna själva (se förslag i PDF filen).
  • Lunch och fika ingår i deltagaravgiften. Alternativ för specialkost kan aktiveras under tillval om kost. Observera att middag inte ingår i deltagaravgiften!
  • Deltagaravgiften är 2.200 kr inkl utbildningsmaterial och måltider inom programmet. Av deltagaravgiften kommer 1.500 kr per godkänd deltagare att subventioneras via Idrottslyftet. Ansökan behöver inte göras utan betalas ut till anmälande förening när deltagaren är rapporterad godkänd.
  • Anmälan är bindande vilket innebär att de kostnader som påförs VSSF avseende utbildningen betalas i sin helhet (faktiska kostnader) av deltagaren vid avanmälan efter sista anmälningsdag (21/5).
  • Deltagarna ska vara födda 2003 eller tidigare, 16 år och äldre. Genomfört HLR utb inom det senaste året. Intyget ska uppvisas för kursledaren. Vid ej genomförd HLR utb ska denna genomföras inom ett år.
  • 26 av 25

• 2019-05-21