Akut skadeomhändertagande

Som idrottsutövare, tränare eller ledare kan du hamna i situationer där du snabbt behöver ta hand om en skada eller plötsligt sjukdomstillstånd.

Under denna utbildning kommer du få grundläggande kunskap om de vanligaste idrottsskadorna, hur de ska hanteras i det akuta skedet samt viktig kunskap om rehabiliteringsfasen efter en skada. Du får även kunskap om mindre vanliga skador men som kan vara desto allvarligare, så som huvud- och nackskador. Utbildningen har både teoretiska och praktiska inslag. Här finns länk till en film "Akut skadebehandling - inledning" (scrolla ner på sidan så hittar du den) med information om varför kunskap inom detta område är så viktigt. Filmen tillhör en webbaserad kunskapsportal med filmer och texter kring akut skadeomhändertagande - om du vill ha tillgång till denna webb efter utbildningen så ange det i din anmälan.

Vi frågor kontakta:
Kalle Öhlund, kalle@robacksif.se eller 072-0033990