Framtidens IF, Gislaved

Smålandsidrotten och Gislaved kommun bjuder in till föreläsning i samband med kommunens hållbarhets vecka.

Vårt engagemang i föreningslivet förändras. Hur kan dagens föreningar organisera sig för att möta framtiden? En föreläsning med Mikael Johansson från Tokarp Gräshagens IF (TGIF), en förening som vill skapa den moderna föreningen där alla får vara med och röra sig på sina villkor.

Mikael presenterar hur TGIF skapar sin moderna förening.

För mer information, kontakta Smålandsidrotten, Susanna Hansson Öberg, tel. 036-34 54 25, susanna.hansson-oberg@smalandsidrotten.se

Välkomna!

• 2019-10-14
    • 2019-10-16 18:30 - 20:00
  • Gislaved, kommunhuset, sessionssalen Fegen
  • Kostnadsfri, vi bjuder på frukt!

• 2019-10-14
    • 2019-10-16 18:30 - 20:00
  • Gislaved, kommunhuset, sessionssalen Fegen
  • Kostnadsfri, vi bjuder på frukt!