Webbanmälan

Hitta motivation för bra prestation, Svanesund

Hur svårt kan det vara att motivera en idrottare till bra prestationer? Här får du konkreta tips på hur en idrottare själv kan leda sin utveckling och sina prestationer genom stärkt inre motivation och tydliga målbilder. Oavsett om du är förälder, aktiv eller tränare för lag eller individuella idrotter kommer du att behöva kunna motivera och inspirera till att må bra både på och utanför träningsytan.

Om föreläsaren
Johan Örtendahl har femton års erfarenhet som mental rådgivare, coach och utbildare och är högskoleutbildad inom psykologi och pedagogik. Han arbetar konkret med att få individer att förstå att de själva kan bidra till utveckling. Han skapar delaktighet och får människor att ta ansvar för denna framåtrörelse. Johan älskar att arbeta med utveckling av människor oavsett om de är fullfjädrade proffs i näringsliv och idrott eller individer som hamnat utanför samhället. Alla kan utvecklas. Han arbetar sedan 2007 som mental tränare åt IFK Göteborgs. 

Målgrupp
Föräldrar/vårdnadshavare, aktiva och tränare/aktivitetsledare inom barn- och ungdomsidrott

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Deltagaravgift
Kostnadsfritt. Återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt. att utebli medför att en administrativ avgift på 200 kr faktureras föreningen. 

Bekräftelse
Ett mail skickas i samband med anmälan vilket bekräftar att den är ok. Får du ingen bekräftelse ring Marie Börjessson, tfn: 0304- 33 46 71. SISU Västra Götaland förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning/föreläsning om deltagarantalet inte anses tillräckligt.  

Kallelse
Kallelse mejlas till samtliga deltagare som angett mejladress ca 1 vecka innan kursstart. 

Information

    • 2017-11-16
      • 2017-11-16 18:00 - 20:00
    • Aulan, Ängås skola, Svanesund
    • Johan Örtendahl
    • Anmälan är bindande. Om återbud lämnas färre än 5 dagar innan kursstart alt att utebli medför det att deltagaravgiften faktureras föreningen.

Information

    • 2017-11-16
      • 2017-11-16 18:00 - 20:00
    • Aulan, Ängås skola, Svanesund
    • Johan Örtendahl
    • Anmälan är bindande. Om återbud lämnas färre än 5 dagar innan kursstart alt att utebli medför det att deltagaravgiften faktureras föreningen.

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.