Webbanmälan

Nätverksträff, idrottsfysiologi med tema tester, träning och planering


I samarbete med pågående EU-projekt, ESC2 – Elite Strength and Conditioning Course, erbjuder avdelningen Elitidrottsstöd denna spännande dag. Dagen är även ett bra tillfälle för deltagarna att bekanta sig med Framgångshallen och det nya idrottsfysiologiska labbet på Bosön.

Syfte
Intentionen med nätverksträffen är kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte mellan olika individer och grupper inom elitidrott.

Målgrupp
Landslags- och elittränare på junior- och seniornivå i SF, samt RIG och NIU-tränare eller motsvarande. Tränare och ledare för aktiva från 16 års ålder.

Program
Torsdag 19/3 kl. 10 -17, fika från kl. 09.30
Detaljerat program för dagen skickas ut till anmälda deltagare ca. tio dagar innan träffen. Föreläsningar och workshops kommer att hållas på engelska. 
Redan nu är det klart med följande föreläsare: 
Daniele Cardinale, RF Elitidrottsstöd och GIH
Glenn Björklund, RF Elitidrottsstöd och Mittuniversitetet
Juan Alonso, RF Elitidrottsstöd - 
Apostolos Theos, Umeå Universitet
Michael Svensson, Umeå Universitet

Övrig information
Träffen kommer att arrangeras såväl i klassrum som i Framgångshallen och i labbet, så kläder och skor för dessa miljöer rekommenderas.  

Anmälan 
Anmäl dig senast den 21 februari 2020.

Kontaktperson
Liselotte Ohlson, Elitidrottsstöd RF liselotte.ohlson@rfsisu.se

Anordnare
Avdelningen Elitidrottsstöd, RF

Information

    • 2020-03-19 09:30 - 17:00
  • Bosön, Lidingö
  • Liselotte Ohlson

Information

    • 2020-03-19 09:30 - 17:00
  • Bosön, Lidingö
  • Liselotte Ohlson
  • RF Elitidrottsstöd ansvarar för nätverksträffens kostnader, inklusive fika och lunch. Resa och eventuell logi ingår ej, utan bokas och bekostas av deltagarna / SF. För logi på Bosön, kontakta: welcome@bosön.nu

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi utbildar och utvecklar idrottsrörelsen. Och vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.