Webbanmälan

Frukostsamtal - Nyfiken på styrelseengagemang

Snart dags för föreningens årsmöte?! Varför behöver vi ha en engagerad styrelse? Hur jobbar man så att styrelsen är engagerad? Finns det svar på de här frågorna?

Nyfiken på - en samtalsserie där vi pratar om ämnen som du kanske redan är nyfiken på eller som du efter samtalet blir nyfiken på.

Den här morgonen kommer vi att samtala med Kim Rehnfeldt och Mattias Lindström om vad det är som gör att dom är engagerade i föreningsfrågor. Vad brinner dom för och varför? Hur kan man i en idrottsförening få upp engagemang och varför ska jag om jag fått frågan från en valberedning om att arbeta i en styrelse säga ja?!

På detta frukostsamtal pratar vi på ett enkelt sätt om dessa frågor från olika perspektiv, medlem som ledamot. Ta med dig oss på morgonpromenaden och lyssna och få inspiration eller koppla upp dig tillsammans med dina kollegor så har ni samtalsämnet klart till lunchen eller eftermiddagsfikat.

Varmt välkomna!

Lunchsamtalet är kostnadsfritt

Information

   • 2023-02-16 08:00 - 09:00
  • Microsoft Teams
  • Catharina Conrad, Mattias Lindström, Kim Rehnfeldt

Information

   • 2023-02-16 08:00 - 09:00
  • Microsoft Teams
  • Catharina Conrad, Mattias Lindström, Kim Rehnfeldt

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.