Idrott Online administration - fortsättning

Introduktion, information och inspiration kring medlemsregistret i IdrottOnline. Vi går igenom hur systemet hänger ihop och lär känna de grundläggande funktionerna i medlemsregistret.

Den här kursen är en fördjupning i medlemsarkivet och LOK-stödet. Du kommer praktiskt få jobba i din förenings hemsida med att lägga upp medlemmar och använda medlemsregistret. Utöver detta får du även lära dig hur den digitala LOK- stödsansökan fungerar.

Syfte och mål
Ge fördjupade kunskaper i hantering av medlemsregister och övriga administrativa moduler i IdrottOnline – LOK-stöd, Idrottslyft, Utbildningsmodul.

Målgrupp
Personer som ska administrera och ha ett övergripande ansvar för medlemsregistret

Innehåll kvällens rubriker:
LOK-stöd med närvaroregistrering
Idrottslyftmodulen
Utbildningsmodulen

• 2018-11-15
    • 2018-11-22 18:00 - 21:00
  • Idrottens Hus Rockluna
  • Beatrice Jacobsson
  • Kaffe och smörgås
  • Anmälan är bindande. Om du uteblir utan att anmäla förhinder senast tre dagar innan aktuell utbildning debiteras halva avgiften.
  • Genomgått grundutbildning eller jobbat med medlemsregistret i IdrottOnline ett tag

• 2018-11-15
    • 2018-11-22 18:00 - 21:00