IdrottOnline Administration Grund - Uppsala

En utbildning för att ge dig som huvud- eller klubbadministratör en grundlig insikt i IdrottOnline, för att du ska känna dig trygg i ditt arbete runt medlemsregister, träningsgrupper, LOK-stöd, m.m.

Syfte
Den här utbildningen syftar till att ge en grundlig insikt IdrottOnlines administrations-flik - att ge administratören den kunskap som behövs för att hantera föreningens medlemsregister och agera i en samlande roll för föreningens ledare.

Klubb- och huvudadministratörer i föreningen.

Förkunskaper & Krav
Egen dator
Rollen Klubbadministratör eller Huvudadministratör

Gör din intresseanmälan via knappen "Anmäl dig här" så återkommer vi med datum när kursen kommer att genomföras.

• 2018-12-31
    • 2018-01-01 00:00 - 2018-12-31 00:00
  • IFU Arena
  • Pontus Englund
  • Vi bjuder på fika med start ca 30 minuter innan utbildningstillfället. Ingen kurskostnad.
  • Avanmälan måste ske senast 5 arbetsdagar innan kurstillfället. Annars faktureras föreningen 300 kr.

• 2018-12-31
    • 2018-01-01 00:00 - 2018-12-31 00:00