IdrottOnline Hemsida Grund - Uppsala

En introducerande utbildning i IdrottOnlines hemsideverktyg, EPiServer. Vi går genom grunderna, allt som förändrats, och ger lite tips & tricks som kan förenkla er hemside-hantering.

Syfte
Denna kurs är en introduktion till IdrottOnlines hemsidesystem, EPiServer. Målet är att du efter kursen ska ha nog med kunskap för att känna dig trygg i hanteringen av föreningens eller träningsgruppens/lagets hemsida.

Målgrupp
Alla de som fått något slags hemside-ansvar hos sin förening i IdrottOnline, eller är intresserad av att lära sig. Vi kommer vara så pass grundliga att man behöver inte ha någon som helst förkunskap inom IdrottOnline eller hemsideredigering.

Förkunskaper & Krav
Egen dator
Rollen Administratör Hemsida, Redaktör Hemsida, eller Skribent Hemsida (antingen på föreningen, sektionen eller arbetsrummet som man ska redigera).

Gör din intresseanmälan via knappen "Anmäl dig här" så återkommer vi med datum när kursen kommer att genomföras.

• 2018-12-31
    • 2018-01-01 00:00 - 2018-12-31 00:00
  • IFU Arena
  • Pontus Englund
  • Vi bjuder på fika med start ca 30 minuter innan utbildningstillfället. Ingen kurskostnad.
  • Avanmälan måste ske minst 7 dagar innan kurstillfället. Annars faktureras föreningen 300 kr.

• 2018-12-31
    • 2018-01-01 00:00 - 2018-12-31 00:00