Bamsegympa Grund

Välkommen till utbildningen Bamsegympa Grund!

På Bamsegympan provar barnen, 3-6 år, att röra sig på olika sätt i de viktiga grundmotoriska färdigheterna tillsammans med Bamse och hans vänner. Utbildningen bygger på ett koncept med färdiga lektioner och gör dig snabbt och enkelt till Bamsegympaledare. Ingen erfarenhet av gymnastik behövs, perfekt för föräldrar som vill bli ledare. Utbildningsmaterialet innehåller allt du behöver för att starta en Bamsegympagrupp direkt efter utbildningen.

Kurslängd: 1 dag
Förkunskapskrav: Från det år du fyller 15 år samt att föreningen ska vara licensierad Bamsegympaförening

Läs mer på: www.gymnastik.se/utbildning/bamsegympa

Varmt välkommen med din anmälan!

• 2019-04-16
    • 2019-05-04 09:00 - 16:15
  • GIH, Stockholm
  • Mimmi Askeljung
  • Ingår ej.
  • Mat och boende ingår ej. Deltagare som ej är medlem i Gymnastikförbundet betalar 30 % mer på kurspriset.
  • Återbud görs 31 dagar före kursstart. Anmälan är bindande, endast läkarintyg gäller för återbetalning av kursavgiften*. Ändringar kan göras 14 dagar innan mot en avgift på 250kr. *Vid utbildning på Lillsved faktureras 600kr, oavsett läkarintyg.
  • Från det år du fyller 15 år samt att föreningen ska vara licensierad Bamsegympaförening
  • 9 av 16

• 2019-04-16