Ordförandekonferens

Anmäl dig till ordförandekonferensen senast 31 januari 2019! Först till kvarn gäller så vänta inte - gör det nu!

Tar du med dig en kollega från föreningen - anmäl även kollegan. Kollegan betalar självkostnadspris, dvs 1 500 kr för del i dubbelrum och 1 800 kr för enkelrum.

Hej och välkommen till årets ordförandekonferens!

I syfte att få pingisfamiljen att växa bjuder vi nu in ordföranden i aktiva bordtennisföreningar till en konferens i Köping.

Du kommer att få tips, idéer och inspiration genom bl.a. föreläsningar och stimulerande dialoger med kollegor från när och fjärran. Du kommer också att få verktyg till fortsatt framgångsrikt arbete i föreningen om frågor som värdegrund, rekrytering, utbildning och tävlande.

Läs mer om inbjudan via Faktaruta/Anmäl dig/Information/Bifogade dokument

Varmt välkommen hälsar föreningsutvecklare Ebba Wengström och utbildningskoordinator Marit Brodd Almgren från Svenska Bordtennisförbundet!

Med hjälp av utvecklingsinriktade Thomas Buza, ny förbundschef på SBTF, har vi fått möjlighet att anordna en ordförandekonferens för ordföranden i Sveriges alla bordtennisföreningar.

Konferensen, som mötesplats, hoppas vi ska bidra till inspirerande möten och dialoger mellan ordföranden, spännande föreläsare och delar av SBTF:s personal.

Vi startar i Köping på Hotell Scheele lördag 16 februari kl. 12 med lunch, konferensen börjar kl. 13 i Ullvigymnasiets aula. Föreläsningar, dialoger, workshops och möjligheter för frågor kommer att varvas under hela konferensen. Vi kommer att arbeta i mindre grupper med olika teman i anslutande lokaler.

Lördagskvällen avslutas med middag på Hotell Scheele.

Söndagens program fortsätter under förmiddagen och avslutas med lunch kl. 13. Söndagens lunch består av en enklare rätt, som kan intas sittandes, ståendes eller "on the go".

Hur mycket kostar det? Att samla ordföranden i bordtennisföreningar är en prioriterad aktivitet hos SBTF och det är därför gratis för ordföranden att delta. Endast kostnad för resan behöver betalas av föreningen. Om ordföranden har förhinder kan föreningen välja att skicka t.ex. vice ordförande/annan styrelseledamot istället. Om föreningen vill skicka fler personer betalar den tillkommande personen självkostnadspris, 1 500 kr för boende i dubbelrum eller 1 800 kr för boende i enkelrum.

Varmt välkommen önskar SBTF!

• 2019-01-31
    • 2019-02-16 12:00 - 2019-02-17 13:00
  • Ullvigymnasiet Köping
  • Hotell Scheele, Köping
  • Lördag 16/2: Lunch och middag på Hotell Scheele. Söndag 17/2: Lunch "on the go"
  • Pris för ordförande i förening: 0 kr Pris för tillkommande person: 1500 kr för dubbelrum och 1800 kr för enkelrum
  • Återbud/återtagande av anmälan senare än 16 dagar innan kursstart får betala hela kursavgiften. Vid uppvisande av läkarintyg återfås hela beloppet.
  • Ordförande i aktiv bordtennisförening

• 2019-01-31