IdrottOnline klubb - Administration - Grund

Mål och syfte

Introduktion, information och inspiration kring medlemsregistret
i IdrottOnline. Förstå hur systemet hänger ihop och känna till de grundläggande funktionerna i medlemsregistret.

- IdrottOnline-systemet
- Min sida
- Föreningsinfo-fliken
- Medlemsregistret
- Lägga till nya medlemmar
- Söka och hantera medlemmar
- Roller
- Grupper
- Kontakter
- Föreningsrapporten
- Statistik
- LOK-stöd

Personer som har ett lite större ansvar för föreningens
IdrottOnline-sida vad gäller administration, struktur och utseende.

Omfattning
3 utbildningstimmar.

Utbildningsansvarig
Liselott Lindahl

liselott.lindahl@skaneidrotten.se

Kallelse
Skickas via e-post, glöm inte att ange rätt e-postadress vid anmälan. Kallelse skickas efter anmälningstidens slut. ”Kanske kan SISU hjälpa dig med utbildningskostnaden? Kontakta er konsulent: http://iof4.idrottonline.se/Riksidrottsforbundet/Distrikt/SkanesIdrottsforbund/Idrottskontaktiminkommun/ ”

Mer info
Inga förkunskaper krävs. Vi rekommenderar att varje deltagande förening representeras av minst ett par personer, beroende på era roller i föreningen. Ni skall också ha aktiverat föreningens sida i Idrottonline. Läs mer på www.idrottonline.se. OBSERVERA att du måste ha med dig personliga inloggningsuppgifter till IdrottOnline (i alla fall en per anmäld förening). Lånedator finns inte att tillgå på plats, utan ni behöver ha med er egen dator. Skulle detta vara ett problem behöver ni kontakta oss i god tid innan, så kan vi se om vi kan hjälpa er med en dator.

• 2019-01-20
    • 2019-01-23 18:00 - 21:00
  • Skåneidrotten, Hyllie Stationstorg 2, Malmö
  • Jonatan Höst
  • Fika ingår.
  • Senast ett dygn innan utbildningens start, annars full debitering! Därefter krävs läkarintyg för att kostnadsfritt avboka.

• 2019-01-20
    • 2019-01-23 18:00 - 21:00