Truppgymnastik Trampett steg 1

Välkommen till utbildningen Truppgymnastik Trampett steg 1!

Denna utbildning går igenom övningar till och med frivolt med halvskruv och petrik med fokus på anlopp, inhopp, upphopp, luftfärd och landning. Här får du fördjupad kunskap om redskapet trampett med ytterligare metodik, er stationer och förövningar. De praktiska delarna i utbildningen kompletteras med teoretiska moment kring logisk stegring och biomekanik. Denna utbildning arrangeras som föreningskurs av Umeå Gymnastikförening. Vi erbjuder 5 platser på utbildningen för övriga föreningar, först till kvarn gäller.

Kurslängd: 2 dagar
Åldersgräns: Från det år du fyller 16
Förkunskapskrav: Trupp Basic alternativt Hopp och Volt + därefter minst 30 timmars praktik i hallen under minst tre månader

Läs mer om Gymnastikförbundets utbildningar i truppgymnastik på gymnastik.se, klicka här.

• 2019-04-01
    • 2019-04-27 10:00 - 2019-04-28 16:00
  • Gymnastikens Hus, Umeå
  • Ted Branteryd
  • Ingår ej. Kontakta kansliet för tips på boende och/eller hjälp med bokning.
  • Lunch och frukt ingår. OBS! Glöm ej att ange eventuella allergier vid anmälan.
  • 3000 kr för medlemmar i Gymnastikförbundet. 3900 kr för icke medlemmar. I kursavgiften ingår material, frukt och lunch. Reseersättning utgår för resor över 5 mil enkel väg, hela resvägen minus 200 kr. Samåkning är ett krav. Gäller endast deltagare från region Norr.
  • Kursanmälan är bindande. Återbud görs per e-post eller telefon senast 14 dagar innan kursstart. Hela kursavgiften debiteras om deltagare uteblir utan kontakt med förbundet, 75 % vid återbud efter sista återbudsdag, 25 % vid uppvisande av läkarintyg.
  • Från det år du fyller 16 + Trupp Basic alternativt Hopp och Volt + därefter minst 30 timmars praktik i hallen under minst tre månader

• 2019-04-01
    • 2019-04-27 10:00 - 2019-04-28 16:00
  • Gymnastikens Hus, Umeå
  • Ted Branteryd
  • Ingår ej. Kontakta kansliet för tips på boende och/eller hjälp med bokning.