Mens och träning, Göteborg

En föreläsning om hur menscykeln påverkar fysiskt och psykiskt. Ämnen som anemi till följd av riklig mens, avbrott i mens kopplat till träning, PCOS och humörpåverkan är ämnen som berörs under kvällen. Kvällen vänder sig till dig som är 15 år och äldre.

- anemi till följd av riklig mens
- avbrott i mens kopplat till träning
- PCOS
- humörpåverkan

Målgrupp
Kvällen vänder sig till tränare/ledare/aktiva/vårdnadshavare som vill veta mer om hur menscykeln påverkar kroppen fysiskt och psykiskt.
Vi rekommenderar att deltagarna är 15 år och äldre.

Inga förkunskaper krävs.

Deltagaravgift
300 kr inkl. fika. Fakturan skickas till föreningen om inget annat angetts i anmälan. Återbud mindre än 5 dagar innan utbildningens start alt. att utebli medför att full avgift tas ut.

Specialkost
Glöm inte att ange eventuellt önskemål om specialkost i samband med din anmälan.

Bekräftelse
Ett mejl skickas i samband med anmälan vilket bekräftar att den är ok. Får du ingen bekräftelse ring 0709-26 58 94. SISU Västra Götaland förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning/föreläsning om deltagarantalet inte anses tillräckligt.

Kallelse
Kallelse mejlas till samtliga deltagare som angett mejladress ca 1 vecka innan utbildningens start.

• 2019-03-11
    • 2019-03-21 17:30 - 20:00
  • Plan 3, Mejerigatan 1 i Göteborg
  • Caroline Stadelmann
  • inkl. fika
  • Anmälan är bindande. Fakturan skickas till föreningen om inget annat angetts i anmälan. Återbud senare än 5 dagar innan tillfället alt. att utebli medför att hela deltagaravgiften faktureras.

• 2019-03-11
    • 2019-03-21 17:30 - 20:00