IdrottOnline - Hemsida - Grund - Hudiksvall

Syfte och mål
Kursen är en introduktion i IdrottOnline som ska ge dig både information om hur den fungerar och inspiration att ta tag i föreningens hemsida när ni kommer hem. Vi hoppas att du efter utbildningen ska förstå hur systemet hänger ihop och känna till de grundläggande funktionerna på en hemsida i IdrottOnline.

Målgrupp
Personer som ska bidra i arbetet med föreningens hemsida. Lägga in text och bild och skapa sidor, nyheter och aktiviteter.

- IdrottOnline-systemet
   - Min uppgifter och behörigheter
   - Grundinställningar – förstasidan
   - Skapa webbsida
   - Skapa nyhet
   - Infoga bild och länk
   - Visningskalender

Övrigt
Medtag gärna egen dator. Trådlöst internet finns i lokalen. Begränsat antal lånedatorer finns att tillgå.
Vi bjuder på fika.

Kallelse
Skickas via e-post veckan innan kurstillfället. Glöm inte att ange rätt e-postadress vid anmälan.

• 2019-02-21
    • 2019-01-01 00:00 - 2019-12-31 00:00
  • SISU Idrottsutbildarna - Nobelvägen 2 (Teknikparken) Gävle
  • Fika ingår.
  • Kontakta SISU Idrottsutbildarna för eventuellt ekonomiskt stöd.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kursavgiften.
  • Inga förkunskaper krävs

• 2019-02-21
    • 2019-01-01 00:00 - 2019-12-31 00:00
  • SISU Idrottsutbildarna - Nobelvägen 2 (Teknikparken) Gävle
  • Fika ingår.
  • Kontakta SISU Idrottsutbildarna för eventuellt ekonomiskt stöd.
  • Inga förkunskaper krävs