IdrottOnline Admin/Hemsida Workshop - Hallstavik

En workshop för dig som vill ha hjälp och tips med att utveckla din förenings hemsida, med några moment från administration inblandade efter behov.

Välkommen till ett ypperligt tillfälle att jobba med er hemsida i en workshop-miljö med andra föreningar i er närhet, som både ger inspiration och kommer på lösningar. Vår IdrottOnline-utbildare Pontus Englund finns på plats för att besvara de frågor som dyker upp.

Har ni frågor runt administrations-delen går det även bra att lyfta dessa på tillfället.

Vet ni redan nu om några frågor ni vill ha svar på kan ni med fördel maila dessa till pontus.englund@uppland.rf.se så kan Pontus förbereda svar på dem.

• 2019-01-23
    • 2019-01-24 18:00 - 20:30