Grundkurs - Uppsala

Uppsala Skridskoklubb bjuder in till instruktörsutbildning Grund samt i Steg 1B. Dessa utbildningar är väldigt populära, så det är först till kvarn som gäller. I utbildning ingår både isteori och praktik tillsammans med tränarna Harald Heinemann (grund) och Lina André Landgren (steg 1B).

27-28 april 2019 i Gränby Ishall.
Schema, deltagarförteckning och reservlista publiceras efter anmälningstiden utgång på Uppsala SK´s hemsida: www.uppsalask.se

KURSMATERIAL

Ska beställas av respektive deltagare/förening.

Beställningen görs via SISU Idrottsböcker: www.sisuidrottsbocker.se/produkt-kategori/idrotter/konstakning/

BOENDE

Boendet bokas av deltagaren själv. Vi rekommenderar det nya sporthotellet, Arenahotellet, precis bredvid ishallarna.

Rabatterade priser/rum/natt (gäller fram till 2019-04-01):

Enkelrum: 795 kr

Dubbelrum: 995 kr

Trebäddsrum: 1195 kr

Fyrbäddsrum: 1395 kr

Inklusive moms och frukost.

Boka på reception@arenahotellet.se

För rabatterat pris uppge Uppsala Skridskoklubb som referens.

TA DIG HIT
Till Uppsala tar man sig enkelt med både tåg och flyg. Arlanda ligger 40 minuters bilfärd från Uppsala, och både tåg och buss går från flygplatsen in till stationen. Gränby Ishallar ligger ca 10 minuters bilfärd från centrum i Uppsala. Upphämtning kan anordnas från stationen i Uppsala.

OBS! För avanmälan före 2019-04-20 debiteras en administrativ avgift på 200 kr. För avanmälan därefter debiteras halva kursavgiften om du inte själv kan ordna en ersättare. För avanmälan vid sjukdom krävs sjukintyg och då återbetalas hela kursavgiften. För att få kursintyg krävs närvaro på hela kursen.

Eventuella frågor besvaras av Annika Malmstedt på e-post: isbokning@uppsalask.se

• 2019-04-18
    • 2019-04-27 10:00 - 2019-04-28 16:00
  • Uppsala
  • Harald Heinemann
  • I kursavgiften ingår fika och lunch båda dagarna.
  • 2000 kr
  • I kursavgiften ingår teori, ispraktik, lunch och fika båda dagarna. Kursmaterial ingår inte i kursavgiften utan ska beställas av respektive kursdeltagare via SISU Idrottsböcker.
  • För avanmälan före 2019-04-20 debiteras en administrativ avgift på 200 kr. För avanmälan därefter debiteras halva kursavgiften om du inte själv kan ordna en ersättare. För avanmälan vid sjukdom krävs sjukintyg och då återbetalas hela kursavgiften.
  • Kursdeltagaren måste fylla minst 14 år innevarande kalenderår.

• 2019-04-18
    • 2019-04-27 10:00 - 2019-04-28 16:00
  • Uppsala
  • Harald Heinemann
  • I kursavgiften ingår fika och lunch båda dagarna.
  • 2000 kr
  • Kursdeltagaren måste fylla minst 14 år innevarande kalenderår.