Samsyn mellan idrotterna - vårt bästa för barnens bästa! Smedjebacken

Dags för en ny träff i vårt samsynsarbete i Smedjebackens Kommun, denna gång bjuder vi in alla tränare och alla styrelsemedlemmar i kommunens alla idrottsföreningar.

Upplägg för kvällen
Vi delar in oss i två grupper. Styrelsemedlemmar får ta del av senaste forskningen kring jämställdhet genom våra experter Elin Ivarsson och Erik Timblad från Dalarnas Idrottsförbund. Smedjebacken sticker ut i statistiken, endast 23% av tränare/ledare är kvinnor i vår kommun, näst sämst i länet efter Rättvik.

Tränarna diskuterar, hur vi genom samverkan kan ge barnen möjligheter att ägna sig åt flera idrotter? Tittar på hallbokningar och planera inför höstsäsongen, när kan inomhusidrotterna börja osv? Viktigt att alla föreningar deltar med minst en ledare per lag upp till 15 års ålder.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås, kom ihåg att meddela oss om eventuella önskemål om specialkost.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2019-05-18
    • 2019-05-21 18:00 - 21:00