Idrottsforum 2019: Offensivare styrelsearbete, Luleå

En utbildning för hela styrelsen som ska ge inspiration till ett enklare, roligare och modernare styrelsearbete.

Innehåll:
Innehållet i utbildningen "Offensivare styrelsearbete" hittar du på Norrbotten Idrottsforums egen webb

Målgrupp:
Styrelser, kommittéer och arbetsgrupper i idrottsföreningar och förbund. Det är en fördel om flera personer deltar tillsammans.

__________

"Offensivare styrelsearbete" är en del av Norrbottens Idrottsforum

Tre olika utbildningar under samma tak  - ta med dig dina klubbkompisar!

- Offensivare styrelsearbete

- Bli en vassare barn- och ungdomsledare

- Newcomer - ledarutbildning för unga ledare

Nytt för i år är att Idrottsforum genomförs på två platser i länet, lördag den 12 oktober i Luleå och söndag den 13 oktober i Gällivare. Utbildningsutbudet är detsamma på de båda orterna. Du och dina klubbkamrater kan alltså välja den ort och datum som passar bäst. Var noga så att du anmäler dig till rätt kursort!

Här hittar du allt om Norrbottens Idrottsforum
__________

Kontakta kursservice:
norrbotten@sisuidrottsutbildarna.se

Åsa Christensen, 070-298 00 39

Helena Blomkvist, 070-577 48 44

Åldersgräns:

Rekommenderad ålder för att delta i "offensivare styrelsearbete" är 16 år. Vid yngre deltagare kontakta kursservice för dialog.

Intyg:

Intyg ges efter avslutad kurs.

• 2019-09-22
    • 2019-10-12 09:30 - 17:00
  • Scandic, Luleå
  • Petra Mörtsjö
  • Logi ingår ej, men vi rekommenderar Scandic Luleå.
  • Lunch och fika ingår i kursavgiften.
  • Ev kurslitteratur, lunch och fika under dagen ingår.
  • Anmälan är bindande. Du har dock rätt att avboka kostnadsfritt innan den 22 september. Vid avbokning på grund av sjukdom krävs uppvisande av läkarintyg för att kursavgiften inte ska faktureras. Ej avanmäld deltagare faktureras full kursavgift.
  • 0 av 25

• 2019-09-22
    • 2019-10-12 09:30 - 17:00
  • Scandic, Luleå
  • Petra Mörtsjö
  • Logi ingår ej, men vi rekommenderar Scandic Luleå.
  • Lunch och fika ingår i kursavgiften.
  • Ev kurslitteratur, lunch och fika under dagen ingår.
  • 0 av 25