Kassör Grundutbildning - Idrottens föreningslära

All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt.

Utbildningen riktar sig till dig som kassör i förening. Kraven på föreningens redovisning och förvaltning har förändrats mycket de senaste åren. Vi går igenom rättsläget vad det gäller idrottens skattefrågor.

Mål med utbildningen
Utbildningen ger kunskaper i vad det innebär att vara kassör och sker inom ramen för Idrottens Föreningslära, fördjupning del 1.

-Aktuellt rättsläge
-Kassörens Roll
-Bokföringens organisation
-Ansvar i styrelsen
-Lite tips och råd i arbetet

All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt!

Kostnad
Kursen är kostnadsfri. Vid utebliven avanmälan senast 1 vecka före kursstart debiteras 250 sek. Avanmälan sker till carina.sjolander@stockholmsidrotten.se

Kost
Vi bjuder på frukt och kaffe.

För frågor om denna utbildning, kontakta utbildning@stockholmsidrotten.se.
Vid akuta frågor samma dag som utbildningen genomförs, 070-555 99 99 (Gunilla Lindström).

Välkommen med din anmälan!

• 2019-10-02 18:00 - 21:00
  • Stockholmsidrottens Kansli, Vretenvägen 4, Solna
  • Sven Knutson
  • Vid utebliven avanmälan senast 1 vecka före kursstart debiteras 250 sek. Avanmälan sker till carina.sjolander@stockholmsidrotten.se