Bokföring Grundutbildning - Idrottens föreningslära

All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt.

Denna kurs ger dig god grundläggande kunskap i bokföring.

Innehåll
Vi går igenom debet- kredit, olika rapporter som balans- och resultatrapporter och de nya redovisningsregler (K1) som numera gäller för alla föreningar med omsättning under 3 miljoner. Vi arbetar med Idrottens BAS-kontoplan.

Medtag egen dator.

All kommunikation sker via mail så var noga med att skriva in din mailadress korrekt!

Kost
Vi bjuder på frukt och kaffe.

Avbokningsregler
Kursen är kostnadsfri. Vid utebliven avanmälan senast 1 vecka före kursstart debiteras 250 sek. Avanmälan sker till carina.sjolander@stockholmsidrotten.se

För frågor om denna utbildning, kontakta utbildning@stockholmsidrotten.se
Vid akuta frågor samma dag som utbildningen genomförs, 070-555 99 99 (Gunilla Lindström).

Välkommen med din anmälan!

• 2019-10-15 18:00 - 21:00
  • Stockholmsidrottens kansli, Vretenvägen 4, Solna
  • Sven Knutson
  • Vid utebliven avanmälan senast 1 vecka före kursstart debiteras 250 sek. Avanmälan sker till carina.sjolander@stockholmsidrotten.se