Inspirationsföreläsning Mattias Sunneborn, Herrljunga

Som ett stort tack för det fina engagemang och ideella arbete ni gör i era föreningar, vill vi bjuda in er till en kostnadsfri inspirationsdag med en fantastisk inspiratör och tidigare elitidrottare; Mattias Sunneborn. Mattias Sunneborn är Sveriges mest framgångsrika längdhoppare och blev 1991 förste svensk att hoppa över åtta meter. Stora drömmar och stora tydliga mål är några av hans framgångsfaktorer. Mattias har även ett stort intresse för veteranidrotten och blandar i sin föreläsning in tips om hur du kan träna för att hålla din kropp ung.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser@vgidrott.se alternativt ring 0709265827.

Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Helt kostnadsfritt!

• 2019-09-18
    • 2019-09-21 09:30 - 12:45
  • Herrljunga
  • Mattias Sunneborn
  • Fika serveras.
  • Kostnadsfri för föreningsmedlemmar i Herrljunga kommun, för övriga 500 kr. Återbud mindre än 3 dagar innan dagens start alt. att utebli medför att en administrationsavgift på 200 kr tas ut.
  • Inga förkunskapskrav

• 2019-09-18