IdrottOnline Klubb - Adm forts/LOK-stöd, Malung

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.

Du kommer praktiskt få jobba med det digitala sättet att planera, registrera och ansöka om LOK-stöd, utbildningsmodul och idrottslyftsmedel.

Målgrupp
Kursen vänder sig framförallt till administratörer inom föreningens IdrottOnline klubbsida och du bör vara väl insatt i verktyget.

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator, trådlöst nätverk finns i lokalen.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2019-09-23
    • 2019-09-26 18:00 - 21:00
  • Malung
  • Magnus Bobäck
  • Vi subventionerar kursavgiften med 100% via Idrottslyftet. Föreningen ansöker om ersättning via sin IdrottOnlinesida under fliken Idrottsmedel. Observera att föreningen faktureras kursavgiften. Kontakta ansvarig idrottskonsulent om du har frågor.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kursavgiften.

• 2019-09-23
    • 2019-09-26 18:00 - 21:00