Introduktionsutbildning för föreningsledare, Orsa

Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.

Utbildningen är uppbyggd i avsnitt:

- Föreningen och demokratin
- Föreningen och idén
- Föreningen och verksamheten
- Föreningen och engagemanget
- Föreningen och administrationen

Start med fika 09.00, lunch 12.00-13.00, slut 15.00.
Förmiddagsfika och lunch ingår i avgiften.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2019-08-25
    • 2019-08-31 09:00 - 15:00
  • Orsa
  • Anci Wadman, SISU Idrottsutbildarna
  • Vi subventionerar kursavgiften med 100% via Idrottslyftet. Föreningen ansöker om ersättning via sin IdrottOnlinesida under fliken Idrottsmedel. Observera att föreningen faktureras kursavgiften. Kontakta ansvarig idrottskonsulent om du har frågor.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kostnaden.

• 2019-08-25
    • 2019-08-31 09:00 - 15:00