Är du säker på att du inte är dopad?

En föreläsning om dopning, kosttillskott och skeva kroppsideal
Det rapporteras mycket om dopning inom idrotten, men faktum är att problemet i Sverige är betydligt större utanför sportens värld. Jonas Karlsson, är sportjournalist, krönikör och en flitigt anlitad föreläsare inom antidopning. Måndagen den 7 oktober föreläser han med fokus på dopning inom idrotten, kosttillskott, kroppsfixering och skeva kroppsideal.

- Hur ser kopplingen ut mellan dopningsmedel och kosttillskott?
- Vilka effekter och bieffekter kan man få av att använda både tillåtna och otillåtna preparat?
- Vem är den typiska dopningsanvändaren?
- Hur långt är vi beredda att gå för att få den perfekta kroppen?
- Vem är egentligen en fuskare?
- Var går gränsen för hur mycket man kan tänja på gråzonerna?

• 2019-10-02
    • 2019-10-07 18:30 - 20:00
  • Idrottens hus, Klockaretorpet, Norrköping
  • Kostnadsfritt att delta om du tillhör en förening som samarbetar med SISU/ÖIF. OBS! Oanmäld frånvaro faktureras föreningen 500 kr/person i efterhand.

• 2019-10-02
    • 2019-10-07 18:30 - 20:00