Mats Trondman - Hur är det att vara ung idag?

I och med vår utvecklingsresa Ett stärkt ledarskap mot år 2025 bjuder vi in dig som är:

- Tränare/ledare
- Idrottsförälder
- Styrelse/föreningsperson

- till en kompetenshöjande föreläsning om barn och ungdomar. Med mycket inlevelse och humor föreläser Mats om ämnen som identitet, ungas utsatthet, barndom och tonår – om den förlängda ungdomstiden och dess konsekvenser, hur har barn och ungdomar det i Sverige idag? Hur kommunicerar barn och ungdomar? Hur får vi våra barn att bli mer engagerade? Vad är och gör en bra vuxen?

Välkommen!

• 2019-09-17
    • 2019-09-21 14:30 - 16:00
  • Fontänen, Linköping
  • Carl Blomqvist
  • Kostnadsfritt att delta om du tillhör en förening som samarbetar med SISU/ÖIF. OBS! Oanmäld frånvaro faktureras föreningen 500 kr/person i efterhand.

• 2019-09-17
    • 2019-09-21 14:30 - 16:00