Samsyn – för en starkare halländsk idrott

För SDF med halländska föreningar!

En milstolpe för halländsk idrott!

Hallands Handbollförbund, Hallands Innebandyförbund och Hallands Fotbollsförbund har inlett ett samtal om ett framtida samarbete kring barn- och ungdomsidrott. De vill arbeta för att så många SDF som möjligt samverkar för att göra det enkelt för barn och ungdomar att utöva flera idrotter.
SISU Idrottsutbildarna och Hallands Idrottsförbund kommer att leda processen och finnas med som bollplank under hela resan.

Vi bjuder in alla SDF som har föreningar i Halland att vara med på en första träff där vi kommer att lyssna på bland annat Samsyn Västra Götaland och hur de har arbetat. Ni kommer tillsammans att sätta agendan för fortsatt arbete och vi kommer att prata om hur en eventuell överenskommelse kan se ut och vilka insatser ni önskar på vägen.

Välkomna!

• 2019-09-05
    • 2019-09-12 18:00 - 21:00
  • Björkäng vägkrog
  • Åsa Agmyr
  • Vi bjuder på kaffe och räksmörgås från kl 17.30.

• 2019-09-05
    • 2019-09-12 18:00 - 21:00
  • Björkäng vägkrog
  • Åsa Agmyr
  • Vi bjuder på kaffe och räksmörgås från kl 17.30.