Tävlingsledarutbildning FIS och arrangörsutbildning för LVC och andra tävlingar.

På den här kursen får du och din klubb möjlighet att lära er mer om hur man arrangerar roliga och uppskattade tävlingar. Genom att ha en strukturerad tävlingsorganisation är man i klubben beredd på att ta sig an alla utmaningar när tävlingen väl är igång. En tävling kräver god förberedelse och efterarbete. Under den här kursen får ni tips och ide'er att ta med till klubben för att sätta upp en struktur och organisation för tävlingar som klubben ska arrangera.

Karin Sundberg och Åke Moänge har en gedingen erfarenhet och kunskap om allt vad gäller tävlingsorganisation nationellt och internationellt och SSF TA.

Lisa Ek har under dom senaste åren varit ansvarig för Lilla Världscupen, LVC.

Schema för dagen

9:00 Fika

9:30-12:00 Tävlingsorganisation

12:00-13:00 Lunch

13:00-15:00 Workshop 1 LVC arrangörer och ungdomstävlingar

Workshop 2 FIS arrangörer

15:00 Avslutning

• 2019-09-17
    • 2019-09-22 09:00 - 15:00
  • Bosön, Lidingö
  • Karin Sundberg SSF Åke Moänge SSF Lisa Ek SSF samt TD
  • Om boende behövs bokar man och betalar man det själv.
  • Lunch och fika ingår i kursavgiften.
  • I kursavgiften ingår fika och lunch.
  • Avbokning senare än två veckor innan kursstart faktureras 400 kronor pga gällande avbokningsregler.
  • Inga förkunskaper krävs
  • 15 av 40

• 2019-09-17
    • 2019-09-22 09:00 - 15:00
  • Bosön, Lidingö
  • Karin Sundberg SSF Åke Moänge SSF Lisa Ek SSF samt TD
  • Om boende behövs bokar man och betalar man det själv.
  • Lunch och fika ingår i kursavgiften.
  • I kursavgiften ingår fika och lunch.
  • Inga förkunskaper krävs
  • 15 av 40
Ett arrangemang av SISU Idrottsutbildarna, idrottens eget studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och stimulerar till människors lärande.

Vi består av tre delar: studieförbundet SISU Idrottsutbildarna, förlaget SISU Idrottsböcker och Bosön Idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver vi på och stöder utveckling inom idrotten.