Osynliga funktionsnedsättningar och problemskapande situationer inom idrotten, Göteborg

Föreläsning som ger kunskap om olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, till exempel  ADHD och autism, men den tar även upp de barn som inte har en diagnos men som ändå kan få svårt att fungera på träningarna. Ledordet för barnen och ungdomarna i svårigheter är struktur.  Vad innebär struktur rent praktiskt? Få hjälp med konkreta pedagogiska tips på hur ni kan lösa situationer som uppstår och upplägg av träning.

Målgrupp: Ledare/tränare inom idrotten

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, maila kurser@vgidrott.se alternativt ring 0709265827.

Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.

• 2019-09-08
    • 2019-09-18 18:00 - 20:00
  • Göteborg
  • Fika
  • Inkl. fika.
  • Bindande anmälan. Fakturan går till föreningen om inget annat angetts i anmälan. Återbud som lämnas 5 dagar innan kursstart alt att utebli utan att ha lämnat återbud medför att föreningen faktureras kursavgiften.
  • Inga

• 2019-09-08