Frukostföreläsning med Maria Rooth, Göteborg

Maria Rooth har en lång internationell hockeykarriär bakom sig med mängder av landskamper (265 st) och en hel del medaljer. Med en passion för sporten och stora drömmar, har Maria fått kämpa för att ta sig fram i en mansdominerad och machopräglad  idrott där kvinnor inte har en självklar plats. Högt uppsatta mål, enormt mycket träning och en vilja att bli bäst resulterade i många lärdomar och framgångar hon gärna berättar om i sin inspirationsföreläsning.

Under denna frukostföreläsning ger Maria konkreta verktyg för ett effektivt självledarskap, som till stor del handlar om förmågan att styra sina tankar och beteenden mot uppsatta mål. Som idrottskvinna i en mansdominerad idrott, präglas föreläsningen också av tankar kring jämställdhet. Det bjuds på gratis frukost mellan klockan 07.30-08.00.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, maila kurser@vgidrott.se alternativt ring 0709265827.

Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.

Mer information: Emma Svensson, emma.svensson@vgidrott.se / 0709-265824

• 2019-09-10
    • 2019-09-20 07:30 - 09:00
  • Göteborg
  • Gratis frukost
  • Kostnadsfri
  • Anmälan är bindande, återbud mindre än 5 dagar innan föreläsningen alt. att utebli medför en administrativ avgift på 200 kr.

• 2019-09-10
    • 2019-09-20 07:30 - 09:00