Samsyn mellan idrotterna - vårt bästa för barnens bästa! Leksand

Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen. Allt för att fler barn ska kunna idrotta i våra föreningar, ägna sig åt flera idrotter (allsidighet) och ta hänsyn till varandras säsonger. Helt enkelt samverka över föreningsgränserna för göra vårt bästa för barnens bästa.

Lagidrotterna och andra idrotter, har svårt att rekrytera spelare/aktiva och även få tränare i vissa åldersgrupper. Vi når inte alla barn och vi "konkurrerar" ofta om samma barn. För att våra barn fortsatt ska ha ett brett idrottsutbud så måste vi börja samarbeta bättre.

Dalaidrotten inleder med en kortare presentation om bakgrunden till Samsyn och Strategi 2025, vad innebär det för föreningarna i Leksands Kommun. Därefter delar vi upp oss i mindre grupper, med blandade idrotter, för att diskutera , hur kan vi utveckla samarbetet?

Alla barn- och ungdomstränare i Leksands Kommun

Leksands Kommun bjuder på fika.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2019-09-04
    • 2019-09-11 18:00 - 20:00
  • Plenisalen i Leksands Kommunhus.

• 2019-09-04
    • 2019-09-11 18:00 - 20:00
  • Plenisalen i Leksands Kommunhus.