IdrottOnline - tema tränare och ledare

Workshop – tema tränare och ledare

Du kommer att få mer kunskap om hur gruppen administreras och hur aktiviteter skapas samt hur närvaro registreras i IdrottOnline. Kursupplägget kommer att vara i workshop-format.

Målgrupp: LOK – stödsansvariga i föreningen.

Kursinnehåll:

• Administration grupp
    • Lägga till och ta bort personer från gruppen
    • Uppdatera uppgifter
    • Skapa aktiviteter och kallelser
    • Närvaroregistrera
  • Arbeta både via webben (dator) och appen.

Se mer om IdrottOnline här, www.idrottonline.se

• 2019-08-21
    • 2019-08-26 15:00 - 17:30
  • SISU; s kansli, Snidaregatan 5, Varberg
  • Jan Olof Johansson
  • Vi bjuder på kaffe och smörgås kl 14.30.
  • Inklusive fika och eventuell kurslitteratur. Kursavgiften faktureras respektive förening efter avslutad kurs. Genom att söka bidrag från er kommuns fritidsförvaltning el liknande kan eventuellt del av avgiften fås tillbaka.
  • Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 2 dagar innan kursdatum faktureras 200 kr/deltagare.

• 2019-08-21
    • 2019-08-26 15:00 - 17:30
  • SISU; s kansli, Snidaregatan 5, Varberg
  • Jan Olof Johansson
  • Vi bjuder på kaffe och smörgås kl 14.30.