Gymnastikens baskurs - träning och tävling

Nu lanserar vi; Gymnastikens baskurs – träning och tävling! Det är Gymnastikförbundets nya baskurs för dig som är ledare för utövare i alla åldrar och verksamheter inom gymnastiken. Kursen ersätter Baskurs Barn och Ungdom. Gymnastikens baskurs – träning och tävling tar upp viktiga ämnen som gymnastikens ledarskap, trygga träningsmiljöer, rörelseförståelse, gymnastikens rörelsemönster, lektionsplanering samt barn och ungdomars fysiska och mentala utveckling. Du får också med dig värdefull kunskap och tips om hur du lär ut några av våra vanliga gymnastikövningar som exempelvis kullerbytta, hjulning, ljushopp, passépiruett, sving i räck, handstående och landningar. Kursen är ett förkunskapskrav för många av Gymnastikförbundets övriga kurser.

Länk till kursplan

Omfattning och material
Kursens längd är 20 lektioner á 45 minuter varav 4 lektioner genomförs som självstudier inför kurstillfället som genomförs under två dagar. Deltagarmaterialet och självstudierna finns digitalt och du kommer att få inloggningsuppgifter skickade till dig i god tid inför kursstart.

Förkunskapskrav
Deltagaren har behörighet att genomföra denna kurs från det år den fyller 15. Deltagaren ska, utöver kursens självstudier, ha genomfört Intro Svensk Gymnastik. Information om introkursen kommer via mail till anmälda deltagare, kursen omfattar 3 lektionstimmar och görs digitalt.

• 2019-11-08
    • 2019-11-23 09:00 - 16:30
    • 2019-11-24 09:00 - 16:30
  • GIH, Stockholm
  • **Jessica Skogh
  • Ingår ej
  • Boende och mat ingår ej i priset. Deltagare som ej är medlem i Gymnastikförbundet betalar 30 % mer på kurspriset.
  • Återbud görs 31 dagar före kursstart. Anmälan är bindande, endast läkarintyg gäller för återbetalning av kursavgiften*. Ändringar kan göras 14 dagar innan mot en avgift på 250kr. *Vid utbildning på Lillsved faktureras 600kr, oavsett läkarintyg.
  • Deltagaren har behörighet att genomföra denna kurs från det år den fyller 15. Deltagaren ska, utöver kursens självstudier, ha genomfört Intro Svensk gymnastik.
  • 16 av 26

• 2019-11-08