Bokföring Grund, Göteborg

Kursen ger dig grundläggande kunskaper i bokföring samt hur du praktiskt använder dem i föreningen. Du behöver inte ha några förkunskaper. Vi lär oss, genom praktiska övningar (papper och penna), att arbeta med grundbok och huvudbok samt går igenom balans- och resultaträkning samt bokslut. Även om föreningen har sin bokföring upplagd på data är det viktigt att kunna grundprinciperna för bokföring. Vi jobbar efter den senaste versionen av Idrottens Redovisning med BAS-kontoplan 3.0.

Innehåll: Bokföringens grunder, Debet och Kredit, Balans- och Resultaträkning, Praktiska övningar i bokföring

Målgrupp: För dig som vill lära dig bokföring från grunden.

Datum: Kursen omfattar 2 träffar: 5 oktober + 12 oktober

Tid:
För båda dagarna gäller: Start kl. 09.00 med fika, kursstart kl. 09.30. Slut: 16.30.

Plats och ort
: SISU Idrottsutbildarnas lokal på Mejerigatan 1 plan 3, Göteborg

Deltagaravgift: 1 800 kr/deltagare inkl kurslitteratur, fika, lunch, fika båda dagarna. Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat anges i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”. Ta kontakt med din förenings SISU-konsulent och undersök om föreningen har "resurs" som kan användas för att täcka del av deltagaravgiften.
Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, maila kurser@vgidrott.se alternativt ring 0709-265833.

Kallelse mejlas till deltagare som angett e-postadress ca fem dagar före utbildningen/föreläsningen.
Återbud lämnas senast 5 dagar innan kursstart. I annat fall debiteras föreningen hela deltagaravgiften. SISU Idrottsutbildarna förbehåller sig rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

• 2019-09-25
    • 2019-10-05 09:00 - 16:30
    • 2019-10-12 09:00 - 16:30
  • SISU´s lokal på Mejerigatan 1, Göteborg
  • Håkan Johansson
  • Inkluderar kost samt kurslitteratur.
  • Senast 5 dagar innan kursstart, annars debiteras hela deltagaravgiften.
  • Inga förkunskaper krävs.

• 2019-09-25
    • 2019-10-05 09:00 - 16:30
    • 2019-10-12 09:00 - 16:30
  • SISU´s lokal på Mejerigatan 1, Göteborg
  • Håkan Johansson
  • Inkluderar kost samt kurslitteratur.
  • Senast 5 dagar innan kursstart, annars debiteras hela deltagaravgiften.
  • Inga förkunskaper krävs.