Workshop Åldersanpassad fysisk träning - under puberteten, Uddevalla

Barn och unga är mottagliga för olika typer av träning vid olika åldrar. Denna workshop handlar om hur du bör träna unga som kommit i puberteten för att de ska få en allsidig fysisk uppbyggnad.

OBS! För att gå denna workshop behöver du gå Åldersanpassad fysisk träning - före pubertet som erbjuds kl. 09.00-12.30 på samma plats. Här kan du anmäla dig till den

Syfte och mål
Syftet är att du som tränare ska få en förståelse för vilka fysiska övningar som ger unga som kommit i puberteten, en allsidig fysisk uppbyggnad och ett livslångt intresse för fysisk aktivitet. Tillfället består av både teori och praktik.

- Styrketräning för pubertala ungdomar
- Uthållighetsträning för pubertala ungdomar
- Koordinations-, Snabbhets- och Rörlighetsträning för pubertala ungdomar

Tränare/aktivitetsledare inom barn- och ungdomsidrott.

Förkunskaper
Workshopen Åldersanpassad fysisk träning - före pubertet. Denna erbjuds på förmiddagen på samma plats.

Deltagaravgift
500 kr inkl. fika. Återbud mindre än 5 dagar innan utbildningens start alt. att utebli medför att full deltagaravgift faktureras.

Specialkost
Glöm inte att ange eventuellt önskemål om specialkost i samband med din anmälan.

Bekräftelse
Ett mail skickas i samband med anmälan vilket bekräftar att den är ok. Får du ingen bekräftelse ring 0709-26 58 94. SISU Västra Götaland förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning/föreläsning om deltagarantalet inte anses tillräckligt.

Kallelse
Kallelse mejlas till samtliga deltagare som angett mejladress ca 1 vecka innan kursstart.

• 2019-11-02
    • 2019-11-09 13:00 - 16:00
  • Rimnershallen
  • fika
  • Inkl fika.
  • Anmälan är bindande. Fakturan skickas till föreningen om inget annat anges i anmälan. Återbud mindre än 5 dagar innan start alt att utebli medför att full deltagaravgift faktureras.
  • Rekommenderad förkunskap är att du har någon form av baskunskap i tränarskap och träningslära.

• 2019-11-02
    • 2019-11-09 13:00 - 16:00