Rörelseförståelse i teori och praktik

Vi idrottar för att ha roligt, må bra och utvecklas genom livet. Det är den svenska idrottsrörelsens verksamhetsidé. En viktig del i den strävan är att anamma och använda begreppet rörelseförståelse. Begreppet innefattar så mycket mer än bara rörelse och handlar om att utveckla alla dimensioner hos en aktiv; fysiologiskt, psykologiskt, socialt och idrottsspecifikt. Under detta teoretiska-praktiska utbildningstillfälle kommer vi att förklara begreppet närmare och även praktiskt ge exempel på hur ni i era idrotter kan utveckla och jobba med rörelseförståelse.

Kursledare: Martin Eliasson och Per-Henrik Linderson

Utbildningen är öppen för de föreningar som medarrangerar Idrottens dag i Blekinge 2019.
Varje förening har möjlighet att kostnadsfritt delta med upp till 5 deltagare.

• 2019-08-19
    • 2019-08-21 17:30 - 19:30