Föreningsträff i Småland

Smålands Skyttesportförbund inbjuder till föreningsträff. 2 deltagare per förening deltar gratis. På förmiddagen informerar Marcus Johansson, SmålandsIdrotten om bland annat lärgrupper, vi får lyssna till Bertil Lydén, Ingelstad Skytteklubb och deras kontakt och stöd från SISU-konsulent. På eftermiddagen berättar Alexander Carlsson, SvSF kansli om bland annat skyttekort, tävlingskalender och SvSF:s app som publiceras inom kort. Låter det intressant? Läs mer och anmäl två deltagare eller fler!

Två personer deltar gratis. Vill fler delta från din förening? Då betalar person nummer 3 och där tillkommande personer, 330 kr/var. Pengarna betalas till Smålands Skyttesportförbunds bg i samband med anmälan av person nr tre eller fler. Märk inbetalningen med "Föreningsträff, Föreningens namn"

PROGRAM:

09.30 - 10.00  Kaffe och fralla / mingelfika

10.00 - 12.15  Information från Marcus Johansson, SISU/SmIdrotten info, Ingelstad SK info, Workshop, Sammanfattning

12.15 - 13.00 Lunch

13.00 - 13.45 Alexander Carlsson, SvSF Föreningskontakt info, Wokshop, Sammanfattning

15.30 - 16.00 Kaffe / mingel och avfärd.

FRÅGOR:

Eventuella frågor till Marcus eller Alexander, skickas till Dan Eriksson e-post: dan.eriksson.figeholm@telia.com

• 2019-09-12
    • 2019-10-05 09:30 - 16:00
  • Quality Hotel Royal Corner
  • Marcus Johansson, SmIdrotten & Alexander Carlsson, SvSF samt Dan Eriksson, SmSF
  • OBS! 2 deltagare per förening deltar gratis. Vill fler anmäla sig betalar tredje personen och där tillkommande 330 kr/person. Deltagaren står för resekostnad och övriga eventuella kostnader i samband med föreningsträffen.
  • Anmälan är bindande. Har föreningen anmält 1 eller 2 deltagare som skulle gått gratis, och denna/dessa personer inte kommer debiteras föreningen med 330 kr/person som inte deltagit.
  • Inga förkunskaper

• 2019-09-12