Webbanmälan

Psykisk ohälsa inom idrotten

Dagen erbjuder ett flexibelt innehåll där olika föreläsare lyfter ämnen inom bland annat: att idrotta med en ätstörning, identitetskris i samband med skador, trygga idrottsmiljöer m.m. Dagen avslutas med en inspirationsföreläsning med f.d. höjdhopparen Linus Thörnblad som själv varit drabbad av psykisk ohälsa.
Riktar sig till dig som själv aktiv idrottare, ledare eller idrottsförälder som önskar få mer kunskap om hur du kan förhålla dig till psykisk ohälsa inom idrotten – dagens ämnen berör oss alla. Varmt välkomna!

Just nu har vi problem med de valbara föreläsningarna, finns bara 2 val man kan göra, även om det inte ser ut så på sidan. Man kan välja mellan High 5 och Att idrotta med en ätstörning. Vi är fullt medvetna om att det ligger dubletter och felet är anmält, bara välj någon av dessa 2, så löser vi resten!

Information

Information

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.