SM-veckan 2020 - Evenemanget som helhet, säkerhet, miljöcertifiering "Håll Sverige Rent"

För dig som är lokal arrangör/förening för en idrott under SM-veckan i Luleå/Boden 2020.

Under denna träff berättar vi mer om vår stora folkfest som kommer att pågå under veckan i våra städer. Vi kommer att gå igenom våra evenemangsområden, invigning, prisceremonier m.m. Vi kommer även att gå igenom säkerhetsarbetet - risker, ansvar, organisation och checklista. Samt att ni får mer information om miljöcertifieringen, hur ni berörs och ska arbeta med denna.

Här hittar du mera praktisk information för dig som är lokal arrangör/förening för en deltagande idrott under SM-veckan i Luleå/Boden 2020.

• 2020-02-16
    • 2020-02-17 18:00 - 20:30