Inspirationsträff längd Lund

Inspirationsträff för ledare och aktiva!

Välkomna på inspirationsträff med tema atletism för äldre ungdom. Dagen startar med del 1 för ledare/tränare: Information och teori inomhus och därefter följer ett praktiskt pass.

Del 2: Praktiskt pass med ungdomarna!

Kom träningsklädda för löpning, skidgång och styrka utomhus!

Del 1 riktar sig i huvudsak till ledare/tränare för ungdomar 12-16 år och del 2 riktar sig till ungdomarna själva!

Träffen är kostnadsfri och syftar till att inspirera och motivera er ungdomar att fortsätta utvecklas som skidåkare och till ungdomsledare till fortsatt bra verksamhet i skidföreningarna.

Tid: Lördag 14 dec.

Ledare: 12-13 Teori, 13-14 praktik ute

Ungdomar: 14-15 praktik ute

Utrustning: Träningsklädd för skidgång, styrketräning mm utomhus!

• 2019-12-10
    • 2019-12-14 12:00 - 15:00
  • Scandic Hotel
  • Robin Isbring
  • Ingen!
  • Inga

• 2019-12-10
    • 2019-12-14 12:00 - 15:00
  • Scandic Hotel
  • Robin Isbring
  • Ingen!
  • Inga
Ett arrangemang av SISU Idrottsutbildarna, idrottens eget studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och stimulerar till människors lärande.

Vi består av tre delar: studieförbundet SISU Idrottsutbildarna, förlaget SISU Idrottsböcker och Bosön Idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver vi på och stöder utveckling inom idrotten.