IdrottOnline Klubb - Administration, Falun - FULLBOKAD

Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och systemet hänger ihop.

IdrottOnline erbjuder idrottsföreningen ett verktyg för att hantera och publicera information, lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar, administrera medlemsarkiv, söka LOK-stöd, dokument- och bildhantering i ett mediearkiv och mycket mer.

Personer som ska bidra i arbetet med föreningens medlemsarkiv.

- Introduktion i IdrottOnline Klubb
- Personliga uppgifter och inloggning
- Administrationens uppbyggnad och struktur
- Lägga till och ta bort medlemmar
- Behörigheter och roller
- Skapa och lägga till medlem i grupp, gruppadministratör

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator, trådlöst nätverk finns i lokalen.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2020-01-20
    • 2020-01-27 18:00 - 21:00
  • Kvarnporten, Pelle Bergs Backe 2, Falun
  • Magnus Bobäck
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kostnaden.

• 2020-01-20
    • 2020-01-27 18:00 - 21:00