IdrottOnline Klubb - LOK-stöd, Rättvik

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via utbildningsmodulen.

Du kommer praktiskt få arbeta med det digitala sättet att planera, registrera och ansöka om LOK-stöd och Utbildningsmodul.

Målgrupp
Kursen vänder sig framförallt till administratörer inom föreningens IdrottOnline klubbsida och du bör vara väl insatt i verktyget.

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@rfsisu.se

• 2020-02-03
    • 2020-02-10 18:00 - 21:00
  • Kulturhuset/Biblioteket, Storgatan 2, Rättvik
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kostnaden.

• 2020-02-03
    • 2020-02-10 18:00 - 21:00