IdrottOnline Klubb - Hemsida forts, Leksand

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Deltagarna för en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb.

Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbertsrumfunktionen.

Målgrupp
Personer som har ett lite större ansvar för föreningens IdrottOnlinesida vad gäller administration, struktur och utseende.

- Kort repetition Episerver grund
- Arbetsrum, behörigheter
- Nyhetskonfigurering, prenumeration
- Kalenderprenumeration
- Html-läget

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@rfsisu.se

• 2020-03-19
    • 2020-03-26 18:00 - 21:00
  • Leksand, lokal meddelas i kallelsen.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kostnaden.

• 2020-03-19
    • 2020-03-26 18:00 - 21:00
  • Leksand, lokal meddelas i kallelsen.